Dizi Haberleri

Assassin’s Creed Dizisi Netflix’e Geliyor!

Normalde, bundan birkaç sene evvel bu haberi görmüş olsaydım havalara uçar evde halı üzerinde kayarak çeşitli mutluluk aksiyonları gösterebilirdim. Üstelik bu yaşta! Ancak Netflix ve live action uyarlamalarına karşı benim kalbim birazcık kırık. Şu ana dek en hakkıyla yaptıkları tek iş Daredevil oldu-ki o da Marvel etiketiyle geldi-, onun dışında geçen sene çıkan vasat bir uyarlama olan Witcher’ı dahi ‘’kötü değil lan’’ diyerek sarıp sarmaladık. Özellikle son zamanlarda Netflix ve diizleri, içeriğin kailtesinden çok bu diziler içerisindeki karakterlerin renkleri, cinsel yönelimleri gibi hikayeyle gerçekten çok alakasız şeylerle gündem olmuşken bu tarz meramlarımın olmasını hor görmeyelim lütfen… Madalyonun bir diğer tarafında da gerçekten çok sevdiğim bir oyun serisini olan Assassin’s creed var. Üstelik bu Assassin’s creed daha 2-3 sene evvel düşman başına kötü bir uyarlama ile sinemalara gelmiş Assassin’s creed. Oyun severlerin kalbinde ayrı bir yeri olan Assassin’s creed serisi, hikayesiyle ve atmosferiyle aslında tam da yüksek prodüksiyonlu bir dizi olacak bir yapım potansiyeline sahip. Her oyun da tarihin farklı bir dönemine gidip bir suikastçiyi canlandırdığımız seride, Rönesanstan tutun Hassan Sabbah dönemine, Antik Mısır’dan, Viktorya dönemi İngilteresine kadar farklı farklı dönemleri konu içeren bir hikayeye sahi.

Her dönem, farklı bir karakter demek doğal olarak. 2007 yılında çıkan Assassin’s creed ve ondan sonra çıkan 2 oyun serisiyle Rönesans dönemi Florensası, Venediği, Roması ve ardından İstanbul’u ile oyuncuların gönlünde farklı bir tat kuran Assassin’s creed 2 ve baş karakteri Ezio’nun, diziye konu edilmesi gereken ana hikaye materyalı olması bu konudaki en büyük temennim. Gerek atmosferi gerek geçtiği zaman dilimi gerekse de son derece müthiş bir baş karaktere sahip olması Assassin’s creed 2’yi bu konuda biraz daha öne çıkarıyor.

Biraz korku var yazının başında belirttiğim gibi ancak yine de ucundan biraz heyecanlanmamak elde değil pek. Bakalım önümüzdeki günlerde bu konuda ne gibi bilgiler paylaşılacak? Bu sefer üzmesin artık be Netflix… Finger Crossed.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir