Sonsuz Oda Blog

Dexter Dizisinden Son bir Fragman ve Yeni Sezona Dair Yeni Detaylar

Micheal C. Hall’un canlandırdığı Dexter, zamanında birçoklar için epey sevilen bir diziydi. Sonrasında yaptığı kötü final ile tatsız bir veda etmiş olsa da genel hatları ile iyi hatırlanan, farklı bir tadı olan yapımdı. Özellikle ilk 4 sezonu şahane olan dizi, orijinal yapımcısının projeden ayrılması ile sonraki sezonlarda genel olarak kalite kaybeden bir yapıdaydı.

Büyük bir sürpriz ile 2021 yılında geri döneceği açıklanan dizi, vizyon zamanına az bir süre kala bu geri dönüşü ile alakalı ciddi olduğunu hissettirmeye başladı. New Blood adında yeni ve son bir fragman yayınlayan dizide yeni ve belki de son sezonunda hikaye ile alakalı yeni detaylar öğreniyoruz. Büyük bir kasırgada kaybolarak izini kaybettiren Dexter New York’a bağlı ufak bir kasabada sessiz sakin bir hayat sürüyor. Kendisinin bildiğimiz gibi bir ”karanlık yolcusu” var ve fragmanla beraber Dexter’ın bu karanlık yolcusu ile arasının iyi olduğu gözüküyor. Iggy Pop’un ünlü şarkısı Passanger şarkısı ile devam eden fragmanda, yeni bir kimlik ile yaşayan Dexter yine ara ara insan öldürmeye devam ettiğini görüyoruz. Fragman Dexter’ın yeni hayatına alışmasını ve yeni sezonda olacakları güzel bir şekilde aktarıyor.

Tabii bir de eskilerin dönmesi var. Deb’i hayal olarak gören Dexter, fragmanın sonunda bir de oğlu ile bir araya geliyor. Açıkçası oğlu ve Dexter konusunda dizinin gideceği yolu kestirmek zor ancak bu hikaye arkı iyi işlenirse çok iyi bir sezon izleme olasılığımız epey artar. Jennifer Carpter’ın da Debra Morgan rolü ile, hayal de olsa, geri dönüyor olması da son derece sevindirici. Zira kendisini Debra Morgan rolü ile tekrar izleyecek olmak heyecan verici.

Dexter yeni sezonu 10 bölümlük bir mini dizi şeklinde 7 Kasım’da yayınlanacak. Yaratıcılığını ise Clyde Phillips üstlenecek. Dizinin yeni sezonundaki diğer oyuncular da şöyle: Michael C. Hall, Jennifer Carptenter, Clancy Brown, Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah ve Jack Alcot.